Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségtál recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g vegyes zöldség
például:
karfiol
brokkoli
karalábé
cukkini
friss fűszerek
30 g vaj

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, könnyen fogyasztható darabokra vágjuk és a párolótálra helyezzük. Betoljuk a sütőbe, alulról a harmadik szintre. Vital-gőzsütéssel 96 °C-on 30 percig sütjük. A megolvasztott vajjal lecsorgatjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozspelyhes párolt paprika » Párolt lilakáposzta » Párolt patisszon » Párolt tőkehal spenótágyon
» Párolt füge » Tavaszi párolt csirkemell » Párolt körte vörös rizzsel » Borban párolt csirke
» Sörben párolt csirkemell » Sörben párolt csülök » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt-sült nyúl vadasan
» Párolt káposzta finoman » Pároltkáposzta máskép » Párolt kelkáposzta » Mustban párolt rostélyos



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.