Tutireceptek.hu fejléc

Bulgur sült- v. rántott húshoz recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 csésze bulgur
1 fej vöröshagyma
4 evőkanál étolaj
1 késhegynyi őrölt bors
1 kávéskanál fúszerkeverék (virgin v. delikát)
1 csipet só
1 evőkanál vágott petrezselyemzöld
1 evőkanál mazsola
1 evőkanál vörös áfonya
5 evőkanál zöldborsó
2 tojásból pici sóval, kevés olajon sütött rántotta

Elkészítés:
A hagymát felkockázzuk, olajon csipet sóval megdinszteljük. Beleszórjuk a bulgurt, 1-2 percig kevergetve átsütjük, majd hozzáadjuk az őrölt borsot, fűszerkeveréket, mazsolát, áfonyát, zöldborsót, petrezselymet és felengedve 2 csésze vízzel, - közepes hőfokon puhára pároljuk.
Tálalásnál csíkokra vágott tojásrántottával megszórjuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás rántotta » Rántott csirkeszív » Rántott túró » Olaszos rántott hús
» Bundás virsli rántottával » Rakott sárgarépa bulgurral » TOFU rántotta » Görög rántotta
» Sült-paradicsom leves » Rántott zöldségfélék » Zöldfűszeres rántotta » Rántott csiga
» Rántott tojásszeletek » Sajtos rántott sertésláb » Fűszeres rántottcsirkemell » Rántott ananász


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.