Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-boros pácolt pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell, só
a páchoz:
2 ek. citromlé
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
1 ek. rozmaring
1 ek. kakukkfű
2 ek. barnacukor
reszelt citromhéj

Elkészítés:
A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig.

Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm.

Tanácsok:
Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt camembert » Sajtos-bundás pulykamell » Rokfortos pulyka » Kecskesajtos pulykasaláta
» Stefánia pulyka » Zelleres párolt pulykamell » Pulykatorta » Pulykahús másképpen
» Pikáns leves pulykamellből » Pácolt hús Vicky módra » Óvári pulyka U1 » Pulykamell körtével
» Mazsolás sült pulykamell » Pulyka rakottas » Fetás-tejszínes pulykamell » Ananászos Pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.