Tutireceptek.hu fejléc

Csilis csirkenyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45 dkg csirkemell
4 közepes vöröshagyma
5 közepes pritaminpaprika
2 piros csilipaprika
1/2 teáskanál pirospaprika
1/2 teáskanál őrölt fekete bors
1/2 teáskanál őrölt köménymag
1/2 teáskanál kurkuma
2 evőkanál olivaolaj


Elkészítés:
A csirkehúst falatnyi darabokra kockázom, páclevet készítek hozzá a fűszerekből, sóból és az olivaolajból, ebben pácolom egy órán át.
Ezután kicsi nyársakra húzom rétegezve a hagymával a csilivel és a pritaminpaprikával.
Ha nincs kinti sütési lehetőség, akkor én egy jó teflon edényben minden oldalát forgatva "meggrillezem"-pirosra sütöm. Sütés közben időnként kicsi olivaolajjal locsolgatom, vagy szilikon ecsettel kenegetem.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkenyárs » Telkibányai csirkenyársak » Illatos csirkenyársak » Csilis bab
» Csirkenyárs krumpliágyon » Csilis pulyka kukoricával » Zsályás csirkenyársak » Risotto con pollo alla mia
» Húsgombóc » Báránygerinc sütve » Részeges sertéshús » Káposztás tarja
» Kímélő vasi pecsenye » Parmezános csirkemell 1. » Cigánytokány » Vadas bélszín


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.