Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonnyal bevonva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csirkemell, 3 ek vaj, 3 ek szárított tört tárkony, só, bors.

Elkészítés:
A melleket csontozza ki. A vajat párolja tálkában gőzön míg már nem sistereg, ekkor habját szedje le, a folyékony részt pedig szűrje át gézen vagy finom szűrőn, fogja fel csészében. Serpenyőben erősen melegítse fel , forgassa tárkonyba a csirkét, sózza-borsozza, majd a vajon süsse erős hőn oldalanként 2 percig. Vegye lejjebb a hőt, fedve süsse tovább kb. 25 percig, időnként megfordítva és tárkonnyal porozva.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szőlős csirkepecsenye » Tejfölös csirkepörkölt » Gombás csirkevagdalt » Finom csirkefalatok
» Spontán csirke (gyors) » Joghurtos-kekszes csirke » Angol csirkesaláta » Sörös csirkeszárny
» Illatos csípős csirke » Mozarellás csirkemell » Bajor csirkecomb » Lecsós csirkemell egytál
» Baszk csirkemell » Kukoricás csirkemell » Kínai csirkeszárnyak » Nyári csirkeleves babbal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.