Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj,
50 dkg csirkemellfilé,
3 dl tejszín,
1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt,
1 evőkanál reszel parmezán sajt,
1 evőkanál finomra vágott friss tárkony
1 csomag szélesmetélt.

Elkészítés:
Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst.
Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fûszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára. Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt.
A mártást főzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésszelet csirkemájjal » Mexicói csirkecomb » Csípős csirkemellek » Sütőtökös tejszínes csirke
» Mézes-currys csirke » Csabai csirkecomb » Tejfölös csirkepaprikás » Egyszerű rakott csirkemell
» Indiai fűszeres csirke » Csirke francia módra » Csirkemájas tarisznya » "Vad"csirke
» Brokkolis csirkemell II. » Sajtos rántott csirkemell » Kínai szezámmagos csirke » Tarhonyás borsós csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.