Tutireceptek.hu fejléc

Dióban sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre
4 szép csirkecomb
bundázáshoz:10 dkg darált dióbél 5 dkg zsemlemorzsa, 3 ek.liszt 2 tojás
2 gerezd fokhagyma,só,törött fehér bors
olaj a sütéshez
A tálaláshoz 4 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
A combokat megmosom,kettévágom,mindkét oldalán megsózom.A tojásokat habosra felkeverem,és kevés sóval meg zúzott fokhagymával ízesítem.A petrezselymet megmosom,és papirtörlőn leszárítom.
A diót és a morzsát összekeverem.
A combokat először lisztbe mártom,majd a fűszeres tojásban megmártom ezután rögtön belemártom a morzsás dióba.
Megsütöm a húst és melegen tartom.
A petrezselyem csokrokat lisztbe mártom majd az olajban ropogósra sütöm.
Köret:szalmakrumpli,vagy krumplipüré.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sóágyon sült csirkecomb » Sörben sült csirkecomb » Göngyölt csirkecombok » Csirkecomb almaszósszal
» Csirkecomb kertészné módra » Csirkecomb görögösen » Töltött csirkecomb » Csirkecombok "Toros"-módra
» Rántott csirkecombfilé » Csabai csirkecomb » Rokfortos csirkecomb » Mézes-narancsos csirkecomb
» Rácos csirkecomb » Sajtos csirkecomb » Csirkecomb egyszemélyes » Őszibarackos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.