Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 szál véres
2 szál májas hurka
2 szál nyers kolbász
1 szál lángolt kolbász
zsír,
fokhagyma,


Elkészítés:
A hurkát, kolbászt megmosom, a hurkákat fél órára langyos vízbe áztatom. Közben sóban megtörök 2-3 gerezd fokhagymát, és belekeverem 1 dl vízbe.
Kizsírozott tepsibe fektetem a hurkát, kolbászt, vékony hústűvel megszurkálom, tetejüket is megzsírozom. Aláöntöm a fokhagymás vizet, előmelegített sütőben, de a legkisebb fokozaton sütöm, amíg megpirul. Kb. 5 percenként megforgatom és megszurkálom.

Tanácsok:
Kiskocka krumplival és párolt káposztával vagy párolt savanyúkáposztával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Disznótoros káposzta. » Disznótoros zsír nélkül » Disznótoros májleves » Disznótoros kenyérben
» Disznótoros orjaleves » Tejszínes mustáros hús » Sertéskaraj töltve » Tarka hús őzgerincben
» Sonkaszelet sörtésztában » Fokhagymás csirkemell » Római tálban sült csirke » Vadas gombóckáim
» Zsír nélküli rakott hús » Sajtos pulykamell rízzsel » Ananászos csirke/pulyka » Vadas-bármilyen husiból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.