Tutireceptek.hu fejléc

Egyszerű mustáros hús (disznóból) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 1kg disznóhús (csonttalan és kevésbé zsíros rész)
- 500g tejföl
- 3-4evőkanál mustár
- só, bors

Elkészítés:
A disznóhúst vékony szeletekre vágjuk, megmossuk, kikloffoljuk. Sóval, borssal mindkét oldalát megszórjuk. 5percig állni hagyjuk.
Ezalatt egy tálba kiöntjük a tejfölt, hozzákeverjük a mustárt. Tepsibe kevés olajat öntünk, előmelegítjük a sütőt.
A húsokat beleforgatjuk a tejfölös mustárba, majd egymás mellé tesszük a tepsibe. A maradék tejfölös mustárt a húsokra öntve egyenletesen eloszlatjuk.
Alufólijával lefedjük, majd betoljuk a tepsibe, és megsütjük.
Tíz perccel a sütés vége előtt levesszük az alufóliját, hogy megpiruljon a hús teteje is.


A receptet beküldte: Mystral


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerűen nagyszerű » Kuglóf, egyszerű » Egyszerű csokolédétorta » Egyszerű férfiszeszély
» Egyszerű forró csokoládé » Egyszerű diós szelet » Mézes-mustáros pulykamell » Egyszerű diós hókifli
» Lasagnetészta (egyszerű) » Mustáros csirkemellcsíkok » Egyszerű csokoládétorta » mustáros tarja
» Csülökhús egyszerűen » Pizza alap egyszerűen » Egyszerű zöldségleves » Gombapörkölt egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.