Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas, diós dugó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30dkg dió
20dkg porcukor
2 tojás
1 csipet fahéj
15dkg liszt
35db dió a díszítéshez

Elkészítés:
A diót ledaráljuk,összekeverjük a porcukorral,a két tojással és a fahéjjal,ráhintjük az örölt fahéjat,legvégén pedig hozzáadjuk a lisztet.
A masszát nyomózsákba tesszük.Sütőpapírt helyezünk a sütőlemezre ,és nyomózsák segítségével egyenlő távolságban körülbelül hetven kis korongot nyomunk rá.Díszítésként mindegyik tetejére helyezzünk egy fél diót.

Tanácsok:
180 fokon 15 percig sütjük.


A receptet beküldte: nikol38


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-fahéjas csirke » Fahéjas csigák » Fahéjas fátyol » Élesztős fahéjas fánk
» Fahéjas túrógombóc » Fahéjas puding » Fahéjas almapalacsinta » Fahéjas likőr
» Fahéjas torta » Almás-diós-fahéjas kalács » Fahéjas mézes teasütemény » Fahéjas tekercs mázzal
» Fahéjas almaital » Fahéjas-konyakos almacsók » Vaníliás - fahéjas rúd » Almás-fahéjas zabkása


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.