Tutireceptek.hu fejléc

Flambírozott gesztenyés palacsintakarikák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db édes palacsinta, 20 dkg gesztenyepüré, 5 dkg porcukor, 10 dkg étcsokoládé, 3 dkg vaj, 0,5 dl rum

Elkészítés:
A szokásos módon megsütjük a palacsintákat. A gesztenyepürét a porcukorral és 0,2 dl rummal összedolgozzuk, s a krémmel megtöltjük a palacsintákat. Kb. 2 cm vastag karikákra vágjuk, és egy vajjal kikent tűzálló edénybe egymás mellé rakjuk. Tetejére szórjuk a reszelt csokit, majd addig sütjük, míg az a karikákra ráolvad. A sütőből kivéve a maradék rummal meglocsoljuk, meggyújtjuk és az asztalra tesszük.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés diós szelet » Gesztenyés kocka » Gesztenyés káposztaleves » Gesztenyés torta
» Gesztenyés fincsi tekercs » Gesztenyés hajócska » Csokis-gesztenyés muffin » Nagyi gesztenyés tekercse
» Gesztenyés-kekszes tekercs » Gesztenyés csokitorta » Finom gesztenyés sutemény » Meggyes-gesztenyés rétes
» Fácán gesztenyés almával » Gesztenyés óriáskifli » Gesztenyés alagút » Gesztenyés süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.