| Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) receptLevesek Hozzávalók: 30 dkg csirkemell (felkockázva) 4 szál répa 2 szál petrezselyem 1 karalábé felkockázva, 2 marék zöldborsó, 3 szál újhagyma zöldjével együtt, egy csomó friss kapor ételízesítő bors tejföl olívaolaj fél kelkáposzta Elkészítés: A karikára vágott újhagymát az olivaolajon egyhén megfuttajuk, majd hozzáadjuk a húst. Amikor már majdnem fehér, akkor hozzádobjuk a zöldségeket. Majdnem puhára pároljuk. Felengedjük vízzel, ízesítjük ételízesítővel, borssal. Készre főzzük. A kaprot apróra vágjuk és a forrásban lévő levesbe dobjuk. Tejföllel tálaljuk. A receptet beküldte: Zsó001 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |