Tutireceptek.hu fejléc

Gnocci recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
-4 fõtt burgonya áttörve
-15 dkg teljes kiõrlésû liszt
-1 kávéskanál fehérbors
-2 evõkanál vaj
-10 dkg reszelt parmezán

Elkészítés:
Gyúrj tésztát a hozzávalókból a sóig bezárólag. Ujjnyi vastagra nyútsd ki és nudli szerű darabokra formázd. Enyhén sós, forrásban lévõ vízben lassan fõzd ki. Ha a gnoccik feljöttek a víz tetejére, kiszedheted. Majd olvasztott vajban forgasd meg és tálaláskor reszelt parmezán sajtot szórj rá.

Ízlés szerint bármilyen zöldséges tejszínes, sajtos szósszal tálalhatod.
Például Pesztoval, vagy akár fokhagymás paradicsomos szósszal is.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós gnocci tálka » Gnocci másképpen » Gnocci olaszos mártásban » Koldus kotlett
» Csőben sült vegyes zöldség » Töltött olajbogyók » Petrezselymes újburgonya » Póréhagymás karfiolpüre
» Angolos sült burgonya » tepsis brokkoli » Sajtos burgonyaköret » Fűszeres sárga rizs
» Rizsotto » Poutine » Vegyes sült zöldség » Sárga mandulás rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.