Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-Husos Fasirt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
2 zsemle
20 dkg gomba /lehet konzerv is/
2 tojás
szódaviz
1 sárgarépa
1 ek reszelt vöröshagyma
2 ek olaj

őrölt bors
1 kiskanál mustár
1 kiskanál pirosarany

Elkészítés:
A zsemléket szódavizben megáztatjuk, a húshoz hozzáadjuk a sárgarépát, majd a tojásokat, a reszelt hagymát, meg az izesitőket. A zsemléket a szódavizből kiemeljük, de nem nyomkodjuk, összegyúrjuk. Az egyik kanál olajjal kikenünk egy püspökkenyér formát, a húst belerakjuk, belelnyomkodjuk a gombákat, a tetejét a másik kanál olajjal megkenjük és forró sütőben 40 percig sütjük.

Tanácsok:
Úgy is el lehet késziteni, hogy mikor már mindent összekevertünk, hozzáadjuk a gombát és közepes méretű golyókat formálunk, melyeket zsemlemorzsába pörgetünk és végül forró olajban kisütünk.
Burgonyapürével szoktam tálalni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: vma

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom tojásos fasírt » Almás csirkefasírt » Különleges fasírtok » Túró fasírt
» Zabpehely- fasírt » Csicsóka fasírt » Rakott fasírt » Karfiolfasírt
» Fasírt » Karfiol fasírt » Kelkáposztafasírt » Tökfasírt
» Cukkini fasírt » Fasírt lencséből » Zöldségfasírt szójával » Gombafasírt


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.