Tutireceptek.hu fejléc

Hamis töltött libanyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 jó csirkemellbőr,
1 szelet előző napi kenyér,
2 gerezd zúzott fokhagyma,
1 elkapart csirkemáj,
1 tojás,
1 ek vágott zöldpetrezselyem,
1+3 ek libazsír,
só,
őrölt bors.

Elkészítés:
A kenyeret beáztatom, majd fél óra múlva jól kinyomkodom és elmorzsolom.
Összekeverem a tölteléket.
Átfedéssel lefektetem a három kikőserezett csirkebőrt és réteszem a tölteléket.
Óvatosan feltekerem, végeit begyűröm - szóval libanyakat csinálok belőle.
Egy tepsibe teszek 3 ek vizet és 3 evőkanál libazsírt, majd beleteszem a "libanyakat". Fóliával lefedve 15-20 percig párolom, majd a fóliát levéve pirulásig, gyakran locsolva sütöm.
Hidegen, melegen egyaránt kitűnő, olcsó, ízletes és mutatós étel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túróval töltött gombafejek » Hamis túrós rakott tészta » Nyírségi töltött karaj » Gombával töltött karaj
» Töltött olajbogyók » Hamis somlói galuska » Töltött ostya 2. » Hamis rántott hús
» Töltött-rántott sajt » Hamis Francia Krémes » Töltött zöldsaláta » Töltött őszibarack
» Töltött paprika rántva » Tőltőtt burgonya » Vecsési töltött hús » Bolognai töltött cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.