Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet karaj,
1 fej vöröshagyma,
10 dkg gomba,
3 evőkanál olíva olaj,
só, bors,
majoránna,
kakukkfű.

Elkészítés:
A karaj szeleteket alaposan kiverjük, besózzuk, borsozzuk.
Félretesszük.
Közben a gombát apróra összevágjuk, a szintén apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sóval, borssal, kakukkfűvel, majoránnával fűszerezzük.
Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul.
Ezután a kivert hús szeletekre halmozzuk a gombás tölteléket.
Összetekerjük, majd összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ki ne tudjon folyni.
Ezután lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, és forró olajban közepes lángon kisütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Böllérkaraj » Göngyölt gombás karaj: » Andi töltött ostyája » Karaj sonkaraguval
» Töltött paradicsom II. » Töltött túrókalács » Cukkini töltött » Amerikai töltött tojás
» Gombás karajom » Gombaragus karaj » Sertéskaraj pármai módra » Töltött krumplis fánk
» Töltött liba » Szabolcsi karaj » Sárgabarackos sertéskaraj » Töltött hagyma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.