Tutireceptek.hu fejléc

Házi krokett recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg főtt áttört burgonya
20 dkg liszt
2 tojás

A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A burgonyába beletesszük a lisztet, a tojást, sót és alaposan összegyúrjuk.Kinyújtjuk, majd kb. 8 cm hosszú 2 cm széles rudakat formálunk, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva forró zsíradékban kisütjük.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos - sonkás krokett » Mogyorókrokett » Tojáskrokettek » Brokkoli krokett
» Zöldséges krokett2 » Kelkáposzta krokett » Sonkás krokett » Karfiolkrokett
» Csabai krokett » Burgonykrokett - másképpen » Lencse krokett » Gombaropogós vagy krokett
» Hagymás krokett » Zöldséges krokett » Karfiol krokett » Virslis hajdina krokett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.