Tutireceptek.hu fejléc

Kagylós garnéla, tartármártásos salátával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 zacskó fagyasztott apró garnéla
1 zacskó fagyasztott kagyló
1 zacskó fagyasztott garnélafarok
1 zacskó salátamix
1 tubus tartármártás
4-5 nagyobb fokhagyma gerezd
1-2 teáskanál ételízesítő
1 dl olivaolaj

Elkészítés:
A felforrósított olajba beleöntjük a rákot és a kagylót, és fedő nélkül hagyjuk, hogy elfőjje a levet amit ereszt. Utána beledobáljuk az apró kockára vágott fokhagymát és megszórjuk ételízesítővel. Keverünk még rajta párat és kész is van.
A salátát tálba öntjük és rálocsoljuk a tartárt.

Tanácsok:
A saláta legyen hideg, a kagylós garnéla meleg a tálalásnál.
Kétszersülttel az igazi.


A receptet beküldte: M.Mimi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ausztrál garnélasaláta » Halkrémleves garnélával » Majonézes garnélarák » Tojásos nokedli salátával
» Ropogós garnélarák » Spagetti garnélarákkal » Majonézes kagylósaláta » Kolbászos hasé salátával
» Garnélás zöldségcurry » Csirkemell salátával » Lepényhal görög salátaval » Spagetti garnélás raguval
» Töltött tojás (garnélával) » Garnéla-sárgadinnye saláta » Kacsamell hagymasalátával » Sült garnéla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.