Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposzta saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg friss kelkáposzta
15 dkg ecetes uborka
1 db nagy alma
2 evőkanál olaj
1 kávéskanál mustár
petrezselyem zöldje
cukor


Elkészítés:
A kelkáposztát finomra vágjuk vagy gyaluljuk.
A meghámozott almát és az uborkát megreszeljük és a káposztához keverjük.
Leöntjük a salátalével.
A salátalé készítése : az olajat elkeverjük a mustárral, ízesitjük sóval és cukorral, majd meghintjük a petrezselyem zöldjével.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Orosz hússaláta » Majonézes céklasaláta » Majonézes zellersaláta » Gombasaláta 1.
» Tojásos répasaláta » Káposztás céklasaláta » Hagymás zöldbabsaláta » Parasztsaláta
» 10 perces zöldségsaláta » Saláta tavaszra » Hagymás sonkás saláta » Görög saláta (Horiatiki)
» Burgonya saláta » Rakott kelkáposzta » Bence féle para saláta » Diós karotta saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.