Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposztás sajtos galuska recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25dkg.kelkáposzta
50dkg.liszt
3 egész tojás

bors
szerecsendió
2-3 ek olaj
15-20 dkg.sajt

Elkészítés:
Mosás után a kelkáposztát nagyon vékonyra szeleteljük.Olajon dinszteljük.Sózzuk,borsozzuk és hozzáadjuk az őrölt szerecsendiót.Amikor puha leturmixoljuk vagy szétnyomjuk.A tojásokat kevés sóval külön felverjük.Hozzáadjuk a már hűlt kelkáposztához.Liszttel sűrű nokedlit kavarunk.Kifőzzük.Beletesszük egy kivajazott jénaiba vagy tepsibe.Forró sütőbe tesszük! Annyi időre,hogy a sajt aranysárgára piruljon.

Tanácsok:
Finomabb ha már a kel megérett.Rétesliszt jobb bele.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: winny


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott karfiol 2 » Sajtos túrós pogácsa » Tihanyi sajtos rudacskák » Sajtos rúd Ági módra
» Borzas sajtos » Almás sajtos tojássaláta » Sajtos csirkefalatok » Sajtos zöldségkrémleves
» Kedvenc sajtos pogim » Sajtos rántott brokkoli » Krumpligaluska » Sajtos pogácsa
» Sajtos tarja » Almás, sajtos csirkemell » Sajtos rétes - tyropita » Sajtos rántott nyúlcomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.