Tutireceptek.hu fejléc

Misoshirú /Japán/ recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 személyre:

1,5 L csirke vagy hal alaplé
18 gyöngyhagyma
1 julienne-re szeletelt póréhagyma
1 kockára vágott fehérrépa
500 ml bambuszrügyek
250 ml kockára vágott kemény szójatúró (tofu)
170 gr szárított,reszelt tonhal

Elkészítés:
A lét egy nagy fazékba öntjük. Hozzáadjuk a hagymát,póréhagymát,fehérrépát, felforraljuk.
Addig főzzük amíg a répa meg nem fő. Hozzáadjuk a bambuszt, tofut és a tonhalat. 5 percig főzzük.
Nagyon forrón tálaljuk.

Jó étvágyat!

Tanácsok:
Szárított tonhal a keleti élelmiszerboltokban kapható!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Donyta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nektarin krémleves » Sajtos-sonkás gombaleves » Borjúragu leves » Zöldségragus tarja
» Joghurtos tejszínpuding » Petrezselymes krémleves » Bableves szalonnával » Hot-dog
» Tejszínes földimogyoró-leves » Ecetes tojás » Tartalmas gombaleves » Zöldhagymás karalábéleves
» Áfonyás almaleves » Vörösboros csülökgulyás » Fokhagymás csirke baconban » Tej leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.