Tutireceptek.hu fejléc

Panna cotta (alaprecept) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tejszín,
20 dkg cukor,
3 lap zselatin,
1 ek finomliszt,
2 dl tej.

Elkészítés:
Egy lábasban felmelegítem a tejet és feloldom benne a zselatint és a lisztet. A tej ne forrjon ! Hűlni hagyom. Egy másik edényben egy pillanatra felforralom a folyékony tejszínt a cukorral és hozzáöntöm az enyhén felmelegített tejhez. Összekeverem a két folyadékot és adagokba kiöntve legalább két órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: csillibilli112

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Muffin-Panna féle » Ricottás-gyümölcsös szelet » Fasírt alaprecept » Pannacotta eperrel
» Panna Cotta epres szósszal » Ricottás süti » Kalács (alaprecept) » Kenyér alaprecept
» Szedres ricotta felfújt » Palacsinta alaprecept - » Kókuszos panna cotta » Joghurtos panna cotta
» Brownie - Panna módra » Ricottás uborka » Panna cotta - Tejszínkrém » Citromos ricottakrém torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.