Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi bomba recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
7 dkg margarin
7 dkg liszt
4 dkg porcukor
4 dkg darált mandula
6 tojásfehérje
citromlé
baracklekvár
eper, meggy, barack
tortabevonó

Elkészítés:
A margarint, lisztet, cukrot és mandulát kevés citromlével összekeverjük, tortaformába töltjük, és megsütjük. Fontos, hogy ne legyen száraz sütés után a tészta.
Miután kihűlt, megkenjük lekvárral, rátesszük a gyümölcsöket, ízlés szerint.
A tojásfehérjéket felverjük, ráhelyezzük a gyümölcsökre, és így sütjük még egy kicsit a tésztát, amíg a hab sárgás- barnás színű nem lesz.
Miután kihűlt, csokimázt készítünk, és leöntjük a tortát.


A receptet beküldte: tűzijáték


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis rizssaláta » Párizsi krém » Kávébomba » Gombás párizsi
» Párizsi kosárkák tojással » Fővadászné bombája » Hagymás párizsisaláta » Káposztával rakott párizsi
» Párizsi fincsi kosár » Csokis-mandulás bomba » Párizsi kosárkák » Wunder-bomba
» Párizsi kosár » Dió bomba » Töltött párizsiszeletek » Kedvenc csokibombám


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.