Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános morzsában forgatott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús (csirke,-pulykamell, serés karaj)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeletek kiklopfoljuk besózzuk.
A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal.
A húst panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk.
Forró olajban sütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános spárga » Parmezános csirkemell 1. » Parmezános-diós spagetti » Parmezános rántott surimi
» Parmezános-oregános rudak » Forgatott burgonya » Parmezános csirkemell » Parmezános padlizsánkrém
» Parmezános rudak » Parmezános saláta » Parmezános burgonyapogácsa » Parmezános sült sárgarépa
» Töltött karaj liza módra » Húsos ragu » Sertés tarja olaszosan » Zöldborsós sertéspaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.