Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Kb.egy fél kg sertés hús
2-3 fej hagyma
egy deci liter vörös bor
zsír vagy olaj
1 kanal liszt
Egy kis kanál mustár
delikát

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, olajon mind a két felét átsütjük, de előtte mindegyik szeletet megszórom delikáttal.
Ráöntöm a bort és a hagymát, miután elvágtam 2 fele felszeletelem jó vékonyra és a hús mellé rakom, közbe ízesítem ha szükséges még sóval.
Én mindent általában előre eltett sós gogossal ízesítek, így szoktam meg.
Mielőtt kész egy kis kanál mustárt teszek bele és ezzel is főzöm 5 percet. Közbe meg vízzel pótolni kell míg a hús megpuhul. A végén pedig egy kis lisztet szórok rá hogy jó szaftos legyen.
Krumplipürével, rizzsel és kifőtt tésztával lehet fogyasztani..A húst nem szoktam klopfolni így a szeletek vastagabbak.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: G.Maresz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns, sajtos fánk » Lilahagymás krumplipüré » Pikáns tojáskrém » Fokhagymás vaddisznótokány
» Fokhagymás rántott hús » Karfiol - fehérborral » Fokhagymás-fűszeres lazac » Hagymás-sajtos süti
» Hagymás kacsamáj » Hagymás krémsajt » Pikáns tárkonyos máj » Medvehagymás-sajtos kifli
» Hagymás mustáros tarja » Vörösboros csülökgulyás » Vese pikáns mártás » Foghagymás rántott krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.