Tutireceptek.hu fejléc

Pikant recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kg piros, vastag húsú paprika
3 közepes vöröshagyma
3 fej fokhagyma,
1-1 evőkanál só és cukor és vegeta
1 dl oliva olaj
fél dl 10-12 %-os ecet
1 mokkáskanál NA benzoát

Elkészítés:
A fentieket összekevered miután ledaráltad, és felfőzöd mint a lekvárt. Vajas kenyérre kenve is finom, de nagyon finom szalonnához, rántottához, hús mellé, amihez gondoljátok.A végén hagytam a lábasban kb 2 dl-t és ehhez kevertem egy kis darált erős paprikakrémet.

Tanácsok:
Én 6 %-os balzsamecetet tettem bele, semmilyen tartósítót nem használtam, vegetát sem tettem hanem az általam eltett darált sós zöldségből tettem bele vegeta gyanánt. Vajas kenyérre kenve is finom, de nagyon finom szalonnához, rántottához, hús mellé, amihez gondoljátok.A végén hagytam a lábasban kb 2 dl-t és ehhez kevertem egy kis darált erős paprikakrémet. Így erős pikant is lett.


A receptet beküldte: Tejespite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvét utáni húspástétom » Díszes szendvics » Fincsi melegszendvicskrém :) » Hideg húsos töltött alma
» Lazackrémes szendvics » Avokádós melegszendvics » Sonkatekercs aszkipban » Erdélyi zakuszka
» KÓKUSZOS FRENCH TOAST (édes) » Gombapástétom » Csípős fűszervaj » Tojáskrém a'la Kátya
» Pikáns pástétom » Rántott szendvics 2. » Pástétom pecsenyekacsamájból » Melegszendvics krém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.