Tutireceptek.hu fejléc

Piskótafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojás,
6 evőkanál liszt,
5 evőkanál cukor,
1 vaníliás cukor,
sütéshez olaj.

Elkészítés:
A hozzávalókat elkészítjük úgy, mint a piskótatésztát.
Megforrósítjuk az olajat és evőkanállal nagy galuskákat, szaggatunk az olajba. Első felüket takarékon másikat nagy lángon sütjük, alaposan lecsepegtetjük, és tálra téve, csokoládésodóval tálaljuk.

Tanácsok:
Én vanília pudinggal szoktam készíteni, kicsit folyékonyabbra főzöm.
Tányér aljára puding erre rá a piskótafánk, tejszínhab és erre egy kis csokireszelék.


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túró torta piskótaágyon » Fincsi maffin » Csokoládés minitorták » Papasapka torta
» Citromos epertekercs » Banános Puffancs » Körtés kosárka marcipánnal » Tojásos csörögefánk.
» Almás-Meggyes muffin » Tejpite » Poharas mákos » Cseh krémes 2.
» Csokis szalámi 2 » Tepsis palacsinta almával » Ez egy másik Raffaelló » Banános-túrós (nem sütjük)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.