Tutireceptek.hu fejléc

Pórés, parmezános tészta... recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
Hozzávalók:
50 dkg orsótészta
2 szál póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
2 evőkanál sűrített paradicsom
4 dl zöldségleves, kockából
4 evőkanál reszelt parmezán sajt

Elkészítés:
A pórét és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a pórét és a fokhagymát. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és felöntjük a zöldséglevessel. Felforraljuk, és 3-4 percig főzzük. Közben a tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük. Összeforgatjuk a mártással, és még kb. 3 percig rotyogtatjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd tálaláskor megszórjuk a reszelt parmezánnal.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás pórés csirkemell » Pórésaláta » Parmezános padlizsánkrém » Parmezános spárga
» Parmezános-oregános rudak » Pórés busaszelet » Parmezános rudak » Pórés-karfiolos rakottas
» Parmezános saláta » Parmezános rántott surimi » Parmezános csirkemell » Parmezános sült sárgarépa
» Pikáns pórés lepény » Parmezános csirkemell 1. » Pórés rétes » Parmezános burgonyapogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.