Tutireceptek.hu fejléc

Pozsonyi rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg tarhonya
30 dkg borjúlapocka
6 dkg zsír
1 hagyma
10 dkg reszelt sajt
5 ek konzerv zöldborsó

bors
petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A zsiradék felében megpirítjuk az összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük 2,5 szeres mennyiségű vízzel, és fedő alatt néha megkeverve puhára főzzük.
A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, tepsibe tesszük és 20 perc alatt meleg sütőben készre sütjük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kacsahúsos rizottó » Sajtos rizottó » Gyümölcsös - májas rizottó » Rizottó darált hússal
» Cékla rizottó" » Csirkehúsos rizottó » Pozsonyi kocka » Borsós-gombás rizottó
» Gombás rizottó (Nők lapja) » Édes finom rizottó » Tavaszi Rizotto » Hajdinarizottó
» Pozsonyi hústekercs » Veserizottó » Tök-rizottó » Banános pulykarizottó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.