Tutireceptek.hu fejléc

Rántott padlizsán bolognai mártással. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 padlizsan 2tojas
so
bors
liszt
zsemlyemorzsa
0.5 kg daralthus
1 voroshagyma
1 doboz paradicsompure
5 dkg reszelt trapista sajt
oregano
etolaj

Elkészítés:
A padlizsant hejastol felszeleteljuk, es besozzuk.Kb.20 perc utan kinyomkodjuk, a sotol.Utana bepanirozzuk, es olajba kisutjuk.A kisutott padlizsanokat beletesszuk, egy jenai tepsibe.Kozben elkeszitjuk, a bolognai martast.Olajon megdinszteljuk,az 1 fej voroshagymat, majd ratesszuk, a daralthust, sozzuk, borsozzuk, es egy kicsit egyutt sutjuk, a hagymaval.Utana beletesszuk, a doboz paradicsompuret, es felengedjuk,kb.2 dl vizzel, es hozza adjuk, az oreganot, kb 30 percig fozzuk. Majd a suru martast elteritjuk a padlizsanokon,es a tetejet, megszorjuk reszelt sajttal. Annyira tesszuk be a sutobe, amig raolvad a sajt.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kokuszos rántott csirke » Padlizsános ragu » Rántott paradicsom » Joghurtos padlizsánsaláta
» Rántott békacombok » Böbsi gyors rántott sajtja » Padlizsánsaláta 2. » Rántott burgonya gombóc
» Fokhagymás padlizsán bartá » Padlizsán ragu » TOFU rántotta » Sarah rántotta
» Padlizsánsaláta » Betyáros rántott szelet » Cukkinis rántotta » Burgonyás rántotta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.