Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos-citromos csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb

frissen őrölt bors
citrom felkarikázva
friss vagy szárított rozmaringlevelek
hámozatlan fokhagymagerezdek

Elkészítés:
A combokat kettévágom. Bedörzsölöm őket sóval, borssal, megszórom rozmaringgal és egy jól zárható műanyag dobozba rendezem őket, közéjük citromkarikákat és fokhagymagerezdeket teszek. Ezután mennek a hűtőbe érlelődni néhány órára, akár egész éjszakára. A sütéshez aztán fóliával kibélelek egy mély tepsit, és szépen rárakosgatom a husikat, és egy fél pohár vizet öntök alájuk. Az egészet beborítotom alufóliával és előmelegített sütőben 200 fokon puhítom őket kb. fél órát. Miután megállapítom, hogy puhák, leveszem az alufólia borítást és szép barnára pirítom őket. Rizi-bizivel, vagy kukoricás-répás rizi-bizivel tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarackos csirkecomb » Rántott csirkecombfilé » Sörben sült csirkecomb » Csirkecomb kókuszbundában
» Gombás csirkecomb » Csirkecomb almaszósszal » Fokhagymás csirkecombok » Marengói csirkecomb
» Mexicói csirkecomb » Rácos csirkecomb » Sörben sült csirkecomb 2 » Lecsós csirkecomb
» Almás csirkecombok » Duplahagymás csirkecomb » Rozmaringos csirkecomb » Csirkecomb kertészné módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.