Tutireceptek.hu fejléc

Rozsos-teljes kiörlésű keksz recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
12 dkg RAMA
10 dkg tk búzaliszt
8 dkg tk. rozsliszt,
8 dkg nádcukor
1 ek méz
1 tojás
pár evőkanál lefőtt/erős kávé
2 tk sütőpor
8-10 dkg vágott/pirított dió és étcsoki

Elkészítés:
A Ramat és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a tojást, majd a többi hozzávalót. Utoljára a diót és a csokit.
Sütőpapírra adagoljuk evőkanállal, formázzuk.
Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon.

Tanácsok:
Nekem több, mint 30 darab lett belőle, nem fért bele egyszerre a két gáztepsibe, amit egyszerre tettem be a sütőbe.


A receptet beküldte: spatifillum


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós keksz mogyorókrémmel » Szezámmagos keksz » Kekszes túrós piramis » Sajtos keksz
» Zabpelyhes keksz variáció » Almás keksz » Gesztenyés keksztorta » Pilótakeksz
» Graham keksz » Kekszgolyó » Túrós keksz egyszerűen » Mézeskeksz
» Babakeksz » Fini keksz (felezős) » Teljes kiőrlésű kenyér » Keksztekercs 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.