Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg szilva
30 dkg cukor
1,5 dl rum

Elkészítés:
A cukorból 1,5 dl vízzel szirupot főzünk hozzáadjuk a szilvát egyszer felforraljuk.A tűzröl levéve belekeverjük a rumot.Fórrón üvegekbe rakjuk és párnák között lassan kihűtjük.

Tanácsok:
Lezárásnál a két celofán közé szoktam tenni a szalicilt!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos banánfánk » Rumos gyümölcsök » Rumos mogyorófagyi » Rumos-burgonyás palacsinta
» Aszaltszilvás túrós rétes » Zabpelyhes szilváslepény » Aszalt szilvás kacsacomb » Rumos-mákos bejgli
» Kata (vagy rumos) szelet » Szilvás-túrós muffin » Szilvás sütemény » Szilvás túrófelfujt
» Minifánk rumos szilvával » Szilvás krémes madár módra » Meleg rumos meggyleves » Bortésztába burkolt szilva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.