Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejszínes kotlett recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
só, őrölt bors
1 ek. olaj
2 dkg vaj
Mártás:
20 dkg ementáli vagy gouda sajt
1 csemegeuborka
2 dl zöldség- vagy húsleves (1 leveskockából)
1,5 dl tejszín

Elkészítés:
A megmosott száraz husi, mindkét oldalán sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben, vajon a husik mindkét oldalát megsütjük.Kivesszük, és a sütőben 50 fokon melegen tartjuk. A levest a tejszínt a pecsenyelébe öntjük, a sajtot belerakjuk, és kevergetve kis lángon megolvasztjuk, majd az uborkakockákat hozzáadjuk. A husikat tányérokra porciózva, mártással leöntjük. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Koldus kotlett » Körtés kotlett » Sajttal sütött kotlett » Sajtos kotlett
» Kijevi kotlett » Bakonyi sertésborda » Fűszeres csirke » Tejszínes csirke csoda
» Tejfölös sertéshús » Francia borjúborda » Sajtos kedvenc » Oldalas cserépedényben
» Gombás marhahús finoman » Sörben főtt gombás csirke » Rántott disznótöke » Gombás csirkemáj almával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.