Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sárgaborsó,
1 fej hagyma apróra vágva,
2 gerezd fokhagyma,
2 kanálnyi olaj,
2 babérlevél,
1 kávéskanál paprika,
2 evőkanál liszt,
só,
ecet.

Elkészítés:
A feles borsót előző este beáztatom és a babérlevéllel, valamint a hagymával sós vízben felteszem főni.
Mikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással és ízlés szerint ecettel ízesítem. Pörkölt feltéttel tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finomfőzelék » Svájci kukoricafőzelék » Bounty féleség Briell-nek » Majorannás burgonyfőzelék
» Tészta tejfeles öntettel » Tökfőzelék kaprosan » Kukoricafőzelék » Céklafőzelék csirkemellel
» Gombás sárgaborsóleves » Tejfeles meggyes süti... » Zöldborsó főzelék » Szalonnás Zöldborsófőzelék
» Angolos főzelékek » Zöldborsófőzelék extra » Sárgaborsókrém pirítósra » Zöldborsófőzelék diétásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.