Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
20 dkg füstölt kolbász
10 dkg füstölt szalonna
1 késhegynyi őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál liszt

3 evőkanál tejföl

Elkészítés:
A káposztát felvagdaljuk és a szeletekre vágott kolbásszal 1,5 liter vízben só, őrölt bors hozzáadásával megfőzzük.
A szalonnát kis kockákra vágva zsemleszínűre sütjük, a hagymát felkockázva hozzáadjuk, - megdinszteljük, megszórjuk a liszttel, végül a pirospaprikával és berántjuk vele a levest. A tűzről levéve elkeverjük a tejföllel.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Anna Bablevese » Erdélyi baglyos leves » Rizstésztás marhahúsleves » Hideg eperkrémleves
» Káposzta-sárgarépa saláta » Hideg zöld leves » Tárkonyos zöldbableves » Gyors bableves
» Fokhagyma krémleves 2. » Párolt káposzta finoman » Póréhagymaleves » Frankfurti káposztaleves
» Karácsonyi borkrémleves » Narancsos sárgarépaleves » Virslileves » Zöldséges halleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.