Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenóttal, sajttal töltött gombafejek recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
12 fej nagyobb gomba
20 dkg friss spenótlevél vagy 1 konzerv spenót
15 dkg brie sajt
10 dkg fenyőmag
2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, a spóráit kivágjuk. A sajtot fél cm-es kockákra vágjuk.
A spenótot leforrázzuk (forrásban lévő vízben 15 másodperc), majd jeges vízbe tesszük. Leszűrjük, kinyomkodjuk belőle a vizet, egy tálba tesszük, S hozzáadjuk a felkockázott sajtot, a megpirított fenyőmagot, sózzuk, borsozzuk, és 2 evőkanál olívaolajjal jól összeforgatjuk.
A gombafejeket sütőlemezre tesszük, enyhén megsózzuk, és a tölteléket a tetejükre halmozzuk.
Előmelegített 150 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos töltött tojás » Töltött karalábé » Sajttal rakott burgonya » Töltött csiga
» Töltött sertéskaraj » Töltött cukkiniszeletek » Sajttal rakott pulykamell » Pangásius márványsajttal
» Töltött káposzta nálunk » Madra töltött káposztája » Töltött gomba sajttal » Töltött parika 90 naposra
» Töltött gomba a mikróból » Piskótával töltött piskóta » Töltött laska » Tojással töltött karalábé



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.