Tutireceptek.hu fejléc

Sült csirkecomb almával és hagymával UPDATE 1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 csirkecomb
8 fej vöröshagyma
8-10 zöldalma
2dl olívaolaj
csipetnyi majoránna
tengeri só

Elkészítés:
Fűszerezd a bőr nélküli csirkecombokat sóval és majoránnával, majd tedd őket tűzálló tálba. Az almákat magozd ki (hámozni nem kell), vágd fel cikkekre, a megtisztított hagymákat pedig szeld egy centi vastag karikákra. Ezekkel borítsd be a hús, majd locsold meg az egészet olívaolajjal és kevés vízzel. Fóliával befedve tedd a tálat 180 fokos sütőbe, ahol az étel inkább párolódni semmint sülni fog. Nagyjából fél óra alatt elkészül. A körettel nem kel külön veszkődni, mivel a sült hagyma és az alma nagyszerűen helyettesíti azt.

Tanácsok:
Arra kell figyelni, hogy az alma ne édes fajta legyen, mert sütés közben kifolyik a cukor és mázként dermed rá az ételre. Ebben az esetben az étel már csak update 2-s kódú. Így inkább savanyúbb zöldalma vagy idared javasolt.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 410 kcal

A receptet beküldte: Jaffa87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Update 1 Túrótorta » Fank almaval » Update 1 Citromtekercs » Kaukázusi csirkecombok
» Gombás csirkecombok » Karfiolos tonhal Update2 » Banános csirkecombok » Tepsis palacsinta almával
» Pizzás csiga (update 1) » Mogyorókrém update » Csirkecomb görögösen » Csirkecomb gazdagon töltve
» Csirkecombok hagymaágyon » Update palacsinta » Tojáspöri (update 1) » Csirkecomb pékné módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.