Tutireceptek.hu fejléc

Sült hurka és kolbász diszkoszban. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg májas hurka, 50 dkg véres hurka, 50 dkg sütni való kolbász, 1,5 kg burgonya, só.

Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk. A diszkosz belsejét kikenjük sertészsírral vagy olajjal, kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a burgonyát, majd ízlés szerint megsózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt, amiket villával kissé megszurkálunk. Hideg sütőbe toljuk a diszkoszt és 200 fokon kb. 40-50 perc a disznótorost készre sütjük. A megsült hurkát és kolbászt a vele sült burgonyával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sváb hurka » Mazsolás hurka » Kolbászos Pizza » Kolbászos leves
» Füstöltkolbászos spagetti » Girll-kolbászkák - krumpli » Kolbászos batyu » Kolbászkrém
» Kolbászos tokány » Kolbászos krumplitekercs » Kolbászos galuska » Kelkáposztás kolbász
» Kolbászos kenyérlángos » Kolbászos lecsó egyszerűen » Kolbászos sajtkrém » Kolbászos-sajtos buci


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.