Tutireceptek.hu fejléc

Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50dkg csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
0,3 cent oliva olaj= 3 evőkanál
só+bors(ha van tarkabors finomabb az íze)
3dl víz
2 babérlevél
1mokkás kanál porcukor,(ízlés szerint)citromlé
1 csomag Maggi milánóialap.

Elkészítés:
A hagymát megpirítom az olajon hozzá adom a felszeletelt gombát és ízesítem,babérlevéllel citrolével, porcukorral,sóval,borsal,ha kell vegetával.Ha a gomba puha,felöntöm a vízzel hozzáadom a Maggiport és addig fózöm még sűrű nem lesz.

Tanácsok:
Nem biztos,hogy kell a víz mennyiség,mert a gomgba sok vizet ereszt.A sűrűség és az íz egyénre van bízva.A főzési idő nagyon eltér a fogyasztási időtől! Nálam a főzési idő 1 óra a fogyasztási 10 perc.Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: macilaci74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros makaroni » Pórékrémes makaróni » Joghurtos sült makaróni » Beigli tészta sütőporral
» Szardellás makaróni » Paradicsomos Gombasaláta » Rakott makaróni 2 » Makaróni mortadellával
» Spárga és gombasaláta » Zöldségmakaróni » Házias Svéd Gombasaláta » Milanói-nálunk
» Görög makarónifelfújt » Milánói sertésborda » Tonhalas makarónisaláta » Joghurtos makaróni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.