Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes, ananászos csirkemell recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
1 doboz darabolt ananászkonzerv
15 dkg reszelt trappista sajt
1 dl tejszín
liszt, olaj

bors

Elkészítés:
A csirkemellet szeleteljük fel, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés olajon pirítsuk meg. Ezután egy vajjal kikent jénai tálba fektessük le a megpirított húsokat. Kicsit sózzuk, majd szórjuk meg a tetejét ananász darabokkal, ezután mehet a tetejére egy újabb adag csirkemell azután pedig ismét a só és az ananász. Addig rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Az ananász levével és egy kevés tejszínnel, liszttel, olajjal besamelt készítünk, majd öntsük a húsra. Megszórjuk reszelt sajttal, majd addig sütjük kis lángon, amíg a sajt rápirul.

Tanácsok:
Pártolt rizs köretet adtam hozzá.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes hús Kati módra » Tejszines hal sajttal » Ananászos kehely » Sonkás-fűszeres csirkemell
» Hagymás tejszínes tészta » Tejszínes csirke és tojás » Mustáros rakott csirkemell » Tejszínes krémes
» Tejszínes hagymaleves » Sajtos csirkemell filé » Tejszines zöldséges haltál » Cukkinis-tejszínes ragu
» Finom csirkemell » Tejszínes halas tészta » Legfinomabb csirkemell » Almás csirkemell.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.