Tutireceptek.hu fejléc

Tokány-mokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60-80 dkg lapocka
15-20 dkg vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 dl paradicsomlé
1 gerezd fokhagyma

4-5 zöldpaprika
2 dl tejföl
petrezselyemzöld
olaj

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a felapritott hagymát,elkeverjük a pirospaprikával,és beletesszük a kisujjnyi hosszúságura és késhátnyi vastagra vágott húst.Sózzuk,paradicsommal és 2 dl vízzel felengedjük,fedő alatt pároljuk.Hozzátesszük a szétnyomott fokhagymát.Amikor a hús puhulni kezd,belevágjuk a zöldpaprikát,petrezselymet.Végén elkeverjük benne a tejfölt.


A receptet beküldte: magdi22


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj baconszalonnában » Barackos gyömbéres pulykamell » Pikáns sajtostáska » Csirke Dubary módra
» Pulykamell Wellington módra » Almás töltött virsli » Rakott csirke III. » Sonkás pórés csirkemell
» Rakott sertésborda vajbabbal » Batyuban sült hús » Mézes-narancsos csirke » Déli pecsenye
» Bélszínroló » Malacfej Sziveszterre » Póréhagymás-gombás ragu » Vadas-bármilyen husiból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.