Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tokány-mokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60-80 dkg lapocka
15-20 dkg vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 dl paradicsomlé
1 gerezd fokhagyma

4-5 zöldpaprika
2 dl tejföl
petrezselyemzöld
olaj

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a felapritott hagymát,elkeverjük a pirospaprikával,és beletesszük a kisujjnyi hosszúságura és késhátnyi vastagra vágott húst.Sózzuk,paradicsommal és 2 dl vízzel felengedjük,fedő alatt pároljuk.Hozzátesszük a szétnyomott fokhagymát.Amikor a hús puhulni kezd,belevágjuk a zöldpaprikát,petrezselymet.Végén elkeverjük benne a tejfölt.


A receptet beküldte: magdi22


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes báránygerinc. » Pikáns nyúlpörkölt » Rakott csirkemell » Citromos csirke.
» Sajtbundás csirkemell » Nagyidai cigánypörkölt » Bazsalikomos csirke másképpen » Szójaszószos csirkeszárnyak
» Ananászos sonka » Lusta máj » Rántott csirkeszív » Csirkecsoda I.
» Angolos kolbászkák » Bakonyi csirkemell » Königsbergi húsgolyók » Paradicsomos húsgombócom



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.