Tutireceptek.hu fejléc

Tökös gibenyica recept

Kategória:


Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
50 deka liszt
25 deka zsír vagy margarin(de zsírral az igazi)
1 kávéskanál só
1 tojás
Kevés tej

TÖLTELÉK;
1 kg reszelt tok
Ízles szerint glukonon
2 tasak címet(fahéj)

Elkészítés:
Elkeszites:
A tészta hozzávalóit jól eldolgozzuk.3 részre elosztjuk es minden egyes reszt vékonyán elnyújtunk.
A tepsit kizsírozzuk béleszük az elnyújtott tesztat rateszuk a tokot megszorjuk glukononnal, fahejal.Aztan johet ra a masik elnyujtott teszta,megin tok,glukonon,fahej,es vegul az utolso teszta.
A tetejel megszurkalom vilaval,es elomelegitet sutoben kisutom.
Kb.180-200 fokon,ez sütőtől is függ.

Tanácsok:
ÉN ALMÁSSAL IS CSINÁLTAM MAR,NEKEM AZ FINOMABB.UGYAN EZ AZ ALMÁS TÖLTELÉKKEL MINT A TÖKÖSSEL,MINDEN UGYAN UGY MEGY CSAK A TOK HELYET RESZELT SAVANYKÁS ALMÁVAL.

Jo etvagyat hozza!


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtökös pogácsa » Sütőtökös tallérok » Tökös süti » Tökös zöldségleves
» Finom sütőtökös pogácsa » Sütőtökös fánkocskák » Tökös fejtett bableves » Sütőtökös cékla köret
» Sütőtökös muffin » Sütőtökös risotto » Sütőtökös rakott brokkoli » Sütötökös palacsinta
» Tökös csirkeragu » Sütőtökös-zabos keksz » Sütőtökös-almás kekszes » Sütőtökös-csokis muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.