Tutireceptek.hu fejléc

Töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj,
25 dkg gomba,
2 fej vöröshagyma,
pirospaprika, só, bors,
3 kemény tojás,
1 nyers tojás,
egy csipet kakukkfű,
Piros Arany,
1 dl olaj,
1 gerezd fokhagyma,
2 paradicsom,
3 zöldpaprika,
1 dl tejföl, 1 zsemle.

Elkészítés:
A gombát vékonyan fölszeleteljük, és gomba pörköltet készítünk belőle.
Hozzákeverjük az áztatott zsemlét, a tejfölt, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, a kockára vágott kemény tojást, a nyers tojást.
A karajt középen felszúrjuk, és a jól elkevert töltelékkel megtöltjük.
Két végét összetűzzük, a húst forró olajban megforgatjuk.
Megkenjük Piros Arannyal, mellé tesszük a feldarabolt zöldpaprikákat, paradicsomokat (vagy lecsót), a vöröshagymát, a fokhagymát, és egy kevés vizet aláöntve puhára pároljuk, végül sütőben pirosra sütjük.
Tálaláskor az áttört mártással leöntjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött virsli » Gombával töltött burgonya » Túróval töltött sült alma » Töltött csirkecomb sajtal
» Karaj besamelmártással » Rizzsel töltött póréhagyma » Sonkával töltött csirke » Baconnal töltött lángos
» Kakaós töltött copf » Sült töltöttpaprika » Töltött csirkemell » Sajtos töltött zeller
» Töltött pulyka nyakbőr » Rakott karaj » Csirkés töltött padlizsán » Csípős töltött burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.