Tutireceptek.hu fejléc

Tonhalas penne paradicsomszósszal recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
40 dkg tollhegytészta,
1 gerezd fokhagyma,
3 szardellafilé,
2 evőkanál olívaolaj,
1 üveg konzerv-paradicsomszósz,
1 evőkanál kapribogyó,
50 ml fehérbor,
15 dkg tonhalkonzerv,
frissen őrölt bors,
3 evőkanál vagdalt petrezselyem

Elkészítés:
A tésztát forrásban levő, sós vízben főzd meg. Közben a fokhagymát aprítsd fel. A szardella-filét öblítsd le, törd össze és fokhagymával forró olívaolajon párold meg. Add hozzá a paradicsomszószt a kapribogyóval, és a fehérborral forrald fel.

A tonhalat csepegtesd le, szétdarabolva add a szószhoz. Sóval, borssal fűszerezd, majd tedd bele a petrezselymet. A leszűrt tésztát a mártással tálald.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Penne zöldmártással » Tonhalas szendvics » Tonhalas pite » Finom penne
» Tonhalas tésztasaláta 2 » Narancsos Tonhalas Salata » Sonkás gombás penne » Csőben sült milánói penne
» Zoldseges penne » Tejszínes csirke-penne » Tonhalas paradicsomsaláta » Tonhalas kagylótészta
» Gombás-tejszínes penne » Pezsgős-tonhalas spagetti » brokkolis penne » Krémsajtos csirke pennével


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.