Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50dkg zöldborsó
1,csokor zöldpetrezselyem
3dkg liszt
2 dkg zsír
pirospaprika

delikát

Elkészítés:
A zöldborsót sós vízben felesszük főni.A lisztből és a zsírból világos rántást csinálok ha kész hozzá adom a pirospaprikát fel engedem vizel és a leveshez adom..Vaj galuskát csinálok mellé.

Tanácsok:
Ezt a levest lehet tejesen is el készíteni.A kór a rántást tejel készítem el.


A receptet beküldte: Tessza35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsóleves galuskával » Tejszínes zöldborsóleves » Tarhonyás zöldborsóleves » Jókai finombableves
» Sajtos kiflik » Korhelygulyás » Tejszínes eperleves » Sült-paradicsom leves
» Fokhagymaleves zsályával » Vitamin leves » Tavaszi tojásragu » Lestyános csirkeraguleves.
» Görög gyümölcsleves 2. » Csirke raguleves alapléből » Petrezselymes krémleves » Gazpaccio II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.