Tutireceptek.hu fejléc

Zsebes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet kb. 15 kg-os sertéskaraj- v. combszelet,
5 dkg gomba,
6 dkg nyers sonka,
5 dkg reszelt sajt,
petrezselyemzöld,
só,
bors,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa a panírozáshoz,
olaj a kisütéshez

Elkészítés:
A húst ne verjük ki, hanem vágjunk rajta egy zsebet. A gombát, a sonkát vágjuk kicsire, és keverjük össze a felaprított petrezselyemzölddel, reszelt sajttal, sóval, borssal. Tömjük meg a töltelékkel a "zsebeket", fogpiszkálóval v. hústűvel tűzzük össze, és lisztbe, tojásba, morzsába panírozva, bő olajban süssük ki.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsebes karaj » Zsebeskaraj » Sajtos, sonkás zsebes hús » Pácolt zsebes karaj
» Rakott husi (én így hívom) » Wokban sült sertéscsíkok » Tejfölös pulykacsíkok » Kantoni sertéssült
» Rizses husi » Franciás csirke » Csirkemájpörkölt, borsóval » Csirkekuglóf
» Kefíres csirke » Ördögi csirkemell » Csirkemell őzgerincben » Mecseki boros csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.