Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Az én mézespuszedlim recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tesztahoz; 20 dkg mez
25 dkg porcukor
1 dl viz
2 sutopor
1 szalalkali
4 evokanal olvasztott zsir
2 dl tej
4 tojassargaja
szegfuszeg
fahej
1 kg liszt
Mazhoz;4 tojasfeherje
30 dkg porcukor
1 vaniliascukor.

Elkészítés:
A mezet,a porcukrot es a vizet felforraljuk.Hozzaadjuk a tesztanal leirt tobbi anyagot. Dionyi nagysagu gombocokat formalunk, es kiolajozott tepsibe kisutjuk. Kozben elkeszitjuk, a mazt.A tojasfeherjeket a porcukorral, es a vaniliascukorral gozfelett felverjuk, es meg melegen beleforgatjuk, a kisult puszedlikat. Racsra tesszuk szaradni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szójás linzerkarika » Gyors almatorta » Fagyi szelet 2. » Váratlan vendégnek
» Linzer dióval megszórva » Fincsi répatorta » Hókristály » Almás, rumos puding
» Kókusz rúd (eredeti) » Bácskai- krémes » Baklava nem rétestésztából » Kókuszos őszibarack
» Csokihab » Túrós, pudingos krémes recept » Nagyi diósa » Epres Mámor


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.