Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bogyós frappé recept

Kategória:
 Turmixok

Hozzávalók:
50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli, eper, málna, áfonya, stb.) lehet mélyhűtött is
10 evőkanál narancslé
6 dl tej
5 evőkanál édesítőpor

Elkészítés:
A piros bogyós gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük, és megtisztítjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket mixerben pépesre törjük, és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet, a tejet, és az édesítőporral édesítjük. Poharakba öntjük, és kínáljuk.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bogyós rántott sajt » Kávé frappé » Bogyósgyümölcs-álom » Jegeskávé-frappé
» Kapribogyós csirkemell » Grenadine Frappé » Olivabogyós spagetti » Olajbogyós kiflik
» .Borókabogyós penne ginnel » Frappé del Sol » Olivabogyós kenyér » Bogyós turmix
» Kapribogyós sertés-tokány » Csipkebogyós limonádé » Olivabogyós saláta » Bodzabogyós fácán


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.