Tutireceptek.hu fejléc

Bogyós frappé recept

Kategória:
 Turmixok

Hozzávalók:
50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli, eper, málna, áfonya, stb.) lehet mélyhűtött is
10 evőkanál narancslé
6 dl tej
5 evőkanál édesítőpor

Elkészítés:
A piros bogyós gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük, és megtisztítjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket mixerben pépesre törjük, és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet, a tejet, és az édesítőporral édesítjük. Poharakba öntjük, és kínáljuk.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bodzabogyós fácán » Kapribogyós sertés-tokány » Csokoládés frappé » Grenadine Frappé
» Olivabogyós pulykavalami » Bogyós turmix » Bogyósgyümölcs-álom » Bogyós rántott sajt
» .Borókabogyós penne ginnel » Kapribogyós csirkemell » Frappé del Sol » Olivabogyós saláta
» Absinthe Frappé » Olajbogyós kiflik » Olivabogyós spagetti » Csipkebogyós limonádé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.