Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olivabogyós kenyér recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók, ebben a sorrendben mehetnek a keverőedénybe:

1 bögre víz
2 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál só (figyelembe véve, hogy az olívabogyó is elég sós)
3 bögre + 3 evőkanál Graham liszt (kb. ½ kg)
2 teáskanál szárított oregánó
2 dkg friss élesztő elmorzsolva (vagy 7 g szárított)
Csipogáskor: 1 kis üveg olívabogyó vízzel leöblítve, lecsepegtetve, felkarikázva

Elkészítés:
„Teljes kiőrlésű” program. Dagasztáskor érdemes ellenőrizni az állagot, és szükség esetén igazítani rajta. Akkor jó, ha összeállt gömbbé és nem ragad.

Forrás: Vicki Smallwood: Száz recept kenyérsütő géphez (Alexandra).


A receptet beküldte: marineva77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Afrikai kenyér » Csemegekenyér » Toszkán kenyérsaláta » Sajtkrémes bundáskenyér
» Bundáskenyér (máshogy) » Rakott kenyér » Tojáskrém kenyérre » Hagymás kenyér
» Fahéjas püspökkenyér » Tojásos kenyér » Kakaós kenyér » Fűszeres almás kenyér
» Belga almás kenyér » Püspökkenyér másképp » Egyszerű mediterrán kenyér » Fánk (kenyérsütőben)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.